Ultrahangos vakondriasztó nagy hatótávolsággal

Az ultrahangos vakondriasztó választék igen széles, mi most egy konkrét terméket fogunk górcső alá venni, méghozzá a SwissInno Soultions által gyártott napelemes rágcsáló és vakondriasztó készüléket. Ez a termék igen megbízható és hatásos, hamar véget vet a kertünkben alagutakat vájó vakondok problémájának. Lássuk.

A mostveged.hu ultrahangos vakondriasztó napelemes megoldással töltődik, mely értelemszerűen a föld feletti részen található, így nem kell az elemek cserélgetésével foglalkoznunk. 650 négyzetméteren fejti ki hatását, ami jó nagy terület. Kihelyezése, telepítése igen egyszerű, helyezzük el parkokban, sport- és golfpályákon, vagy kertünkben. Tökéletesen vízálló a borítás, így bírja a zord időjárást, esőket, viharokat. Emberekre és háziállatokra semmilyen hatással nincsen.

vakondriasztó

Ahogy már említettük az ultrahangos vakondriasztó napelemmel működik.

Ennek a költséghatékonyságon túl az is az előnye, hogy az esetlegesen tönkremenő elem, melyből kifolyik a belső sav és tönkretenné a rendszert, így nem jelent problémát. Csupán arra kell figyelmet fordítanunk, hogy néha letisztogassuk a napelem felületét, hogy az elegendő napfényhez jusson. Ügyeljünk arra, hogy ehhez ne használjunk semmilyen vegyszert, ugyanis az kárt tehet a napelem cellákban.

A vízálló tulajdonságán túl hőmérsékletálló is, szóval a téli hidegek nem okoznak az ultrahangos vakondriasztó számára problémát, sem a nyári kánikula. (hosszú távú működés esetén azonban a téli fagyokban nem ajánljuk, hogy végig kint hagyjuk a szerkezetet)

Az ultrahangos vakondriasztó további előnye, hogy közvetlenül nem érintkezik az állattal, így ez humánus módja a vakond elriasztásának, a hagyományos vakondcsapdákkal ellentétben. Oda telepítsük, ahol az állatoknak átjárása van. Hatékony megoldás, ha nem csak egy, hanem több készüléket telepítünk a kertbe, így nagyobb erőbedobással utasítjuk ki kertünkből a vakondokat, kertünk széle felé terelve azokat.

Az ultrahangos vakondriasztó semmilyen méreganyagot, illetve kemikáliát nem tartalmaz, illetve nincs is hozzá szükség ilyen megvásárlására. A talajban nem tesz kárt, sem a fűben. A gyep nyírásakor ügyeljünk rá, hogy kikerüljük, illetve mikor a kertben sétálgatunk.

 

Megosztás:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn